Vet aqui el nostre video ... !!

dimarts, de gener 12, 2010

Tancament Assignatura

Oooohhh! Que aixó acaba!! Fa pena... Ha sigut una assignatura molt xula a la que he dedicat moltissimes hores però he descobert tot un món de possibilitats (com el títol de l'assignatura ;-) !) Jo fent un blog, un video i una pàgina web !??! qui ho diria!?

Es pot dir que ha sigut l'assignatura del primer semestre de Educació Social amb la que més he après, la que més m'ha agradat i la que em fet menys hores de classe (entre baixes i festes...)

M'enduc un bon record i estic segura que els coneixements apresos els faré servir en el futur, ja tinc unes bones eines per l'educació social! Mil Gràcies Eli !!! ah! i...... ENHORABONA pel baby !!

Pel que fa LA FIRETA, va estar molt bé!!! un dia dedicat al marketing.
Sincerament, gairebé no vaig veure els projectes dels companys, em vaig quedar al meu tenderete amb la meva cosina (encantadíssima de que vinguès!) Però pel que vaig poder cutillejar, em van agradar tots els projectes, a cadascún d'ells es notava esforç i dedicació dels companys. De totes maneres, el projecte sobre la conscienciació de la importància de l'alimentació em va agradar molt, un tema molt original! Igual que les noies que el feien sobre la discriminació laboral. O el grup de companys que va entrevista a Educadors Socials, van montar una paradeta molt xula!

Que quin és el què més m'ha agradat? Doncs el meu!!!! EL SILENCIO! ;)
Visita'ns a: http://elsilenciotics.jimdo.com/

1 comentari:

  1. Gràcies per les felicitacions!

    M'ha agradat molt veure que a més de passar-t'ho bé has après molt ;-)

    Sort en el segon semestre!!!

    ResponElimina

Video: Evolució de la tecnologia